Zaposlitev na Modri

Veseli nas, da ste pokazali zanimanje za zaposlitev v Modri zavarovalnici ter obiskali naše spletno mesto.

Zavedamo se, da so ključ do našega uspeha motivirani zaposleni, zato vam ponujamo priložnost, da skupaj z nami uresničite svoje poslovne cilje.


ZAPOSLITVENI OGLASI

Samostojni referent (m/ž)- Sektor za računovodstvo in podporo poslovanju

V Sektorju za računovodstvo in podporo poslovanju iščemo sodelavko/ca, ki bo opravljal/a delo samostojnega referenta: komunikacija z zavarovanci in zunanjimi sodelavci, knjiženje premij ipd. Delovno mesto ponuja Stimulativno delovno okolje, prijazen in spodbuden kolektiv, ki ceni in spoštuje raznolikost, možnost dodatnih usposabljanj in izobraževanj s področja dela in še mnogo več. Pogodba bo sklenjena za nedoločen čas ter poskusnim delom 6 mesecev. Rok za prijavo: 3. 6. 2024.

Samostojni knjigovodja (m/ž)

V Sektorju za računovodstvo in podporo poslovanju iščemo sodelavko/ca, ki bo opravljal delo samostojnega knjigovodje. Delovno mesto ponuja Stimulativno delovno okolje, prijazen in spodbuden kolektiv, ki ceni in spoštuje raznolikost, možnost dodatnih usposabljanj in izobraževanj s področja dela in še mnogo več. Pogodba bo sklenjena za nedoločen čas ter poskusnim delom 6 mesecev. Rok za prijavo: 3. 6. 2024.


Trenutno ni razpisanih delovnih mest.