Modra širi svojo poslovno mrežo

Možnost sklenitve dodatnega pokojninskega zavarovanja v poslovni mreži Delavske hranilnice.

Od aprila 2024 dalje lahko dodatno pokojninsko zavarovanje z Modro sklenete tudi v poslovni mreži Delavske hranilnice. Poslovalnice so dostopne na 35 lokacijah po Sloveniji. Kliknite na povezavo in vpišite v polje kraj ali naslov in našli boste sebi najbližjo poslovalnico.

Z zagotavljanjem dostopnosti na različnih lokacijah po Sloveniji si prizadevamo, da bi bili bližje našim članom in potencialnim varčevalcem. Ugotavljamo namreč, da je še vedno velik delež strank, ki je bolj naklonjen osebni obravnavi. Zato smo poskrbeli, da hitro in enostavno stopite v stik z nami preko poti, ki vam najbolj ustreza.

Individualno zavarovanje lahko v poslovalnicah Delavske hranilnice sklenete tako obstoječi člani kot tudi tisti, ki pri nas še ne varčujete. Vsi predstavniki podjetij pa se lahko dogovorite za termin srečanja, kjer vam bomo predstavili prednosti dodatnega pokojninskega zavarovanja za vaše podjetje.

Za vse dodatne informacije vam je na voljo naša svetovalka Nevenka Božič na telefonski številki 01 47 46 769, lahko pa nam pišete na info@modra.si.