Sklenite zavarovanje pravne zaščite ARAG še pod obstoječimi pogoji

NE PREZRITE!

Posebej ugodna ponudba le še do sobote, 23. septembra 2023.

Zavedamo se, da se v današnjem hitro spreminjajočem se okolju vsak dan soočate z različnimi pravnimi izzivi in tveganji. Zato vam želimo ponuditi rešitev, ki vam bo omogočila varnost in zaščito v primeru pravnih težav. Predstavljamo vam zavarovanje pravne zaščite, ki vam bo nudilo strokovno podporo in finančno varnost v primeru sporov.

Zakaj izbrati zavarovanje pravne zaščite?

  • Enostaven postopek: Sklenitev zavarovanja pravne zaščite pri nas je enostavna in hitra. Na voljo vam je tudi naša prijazna ekipa svetovalcev, ki vam bo z veseljem pomagala pri izbiri pravega paketa in odgovorila na vsa vaša vprašanja.
  • Širok obseg kritja: Zavarovanje pravne zaščite vključuje različne vrste pravnih situacij, kot so delovni spori, prekrški v cestnem prometu, stanovanjski spori, družinski spori in še več. Ne glede na to, s kakšno pravno težavo se soočate, smo tu, da vam pomagamo.
  • Finančna varnost: Pravni postopki so pogosto povezani z visokimi stroški. Z našim zavarovanjem pravne zaščite vam ni treba skrbeti glede finančnih posledic. Pokrili bomo stroške sodnih postopkov, odvetniških storitev in drugih povezanih izdatkov.
  • Strokovnost in izkušnje: Naša ekipa pravnikov in strokovnjakov s področja prava vam bo stala ob strani. Nudili vam bodo pravne nasvete, ki temeljijo na dolgoletnih izkušnjah in dobrem poznavanju pravnega sistema.

Ne zamudite: S koncem meseca septembra bo zavarovalna premija višja, zato izkoristite priložnost in si uredite zavarovanje pravne zaščite še pod obstoječimi pogoji, najkasneje do 23. 9. 2023.